Castelló d’Empúries comptarà amb un nou club de futbol a la pròxima temporada. Es tracta del Club de Futbol Empuriabrava-Castelló, que ja s’ha inscrit a la Federació Catalana per competir a Quarta Catalana el curs que ve. El nou conjunt altempordanès serà entrenat per Albert Albert, que els últims anys havia estat el tècnic ajudant d’Àngel Roig a les banquetes del Porqueres i de l’Esplais. L’entrenador de Sant Pere Pescador, de 34 anys, havia jugat de davanter a equips com el mateix Sant Pere, Esplais, Bàscara i Vilamalla, entre altres.

Fusió d’Esplais i Empuriabrava?

L’Empuriabrava-Castelló jugarà als camps de futbol municipal de l’Aeròdrom i, d’aquesta manera, hi haurà entre dos i tres clubs de futbol en el poble. A la meitat de la temporada passada, el primer equip del Club Esportiu Empuriabrava es va retirar de Tercera Catalana per falta de recursos econòmics i de jugadors, però continuava mantenint futbol base.

Ara bé, el Club de Futbol Esplais, la històrica entitat del municipi, ha estudiat les últimes setmanes fusionar-se amb l’Empuriabrava, una opció que va sorgir en l’assemblea del juny passat.