La situació que ha viscut l'Olot durant aquesta última setmana és molt poc habitual en una categoria com la Segona Divisió B. El club ha traspassat tres jugadors a tres clubs diferents a canvi d'una quantitat important de diners, fet que el secretari tècnic de l'Olot, David Comamala, assegura que "és una situació una mica peculiar per un club com nosaltres i per aquesta categoria".

Fa uns dies es va conèixer que Carlos Martínez fitxaria pel Vila-real B, David Corominas pel FC Imabari, del Japó, i l'últim a sortir serà Musa Bandeh, que fitxarà pel Nàstic de Tarragona, de la Segona Divisió A. "L'interès del Nàstic ja ve de fa molts dies, igual que el del Girona, però finalment el jugador s'ha decantat pel conjunt de Tarragona", afirmava Comamala. Ara, la secretaria tècnica de l'Olot ha de treballar de valent per trobar substitut als jugadors, tot i que no es tornaran bojos a l'hora contractar futbolistes i ni molt menys utilitzaran els diners ingressats pels tres traspassos en nous fitxatges. "El pressupost de la temporada que ve estava marcat i no variarà. És la política del club i la rigurositat econòmica" afirmava Comamala davant la possibilitat de destinar part d'aquests ingressos en els sous de noves incorporacions de renom per cobrir les baixes.

En cap cas els destinaran a inflar el pressupost acordat inicialment. Des del club es plantejen que els recanvis a Carlos Martínez i a David Corominas "són molt difícils de trobar i segurament buscarem un perfil diferent al que ja teniem", destaca Comamala. De fet, l'Olot encara no ha tingut temps de rastrejar el mercat per veure quins jugadors d'atac podria incorporar, però sí que tenen controlats dos o tres jugadors que podrien incorporar-se a les files olotines. "Tenim dos o tres aspectes avançats però encara no hem tingut temps de treballar per la marxa dels nostres jugadors aquests dies". David Corominas, que jugarà al Japó, és un dels puntals que marxa de l'equip aquest estiu i l'equip s'ha reforçat amb Gato, un jugador que segons Comamala, "és un futbolista de primer nivell, un extrem pur que destaca per la seva velocitat i per la qualitat en l'u contra u". Amb això argumentava el fet que la secretaria tècnica podria buscar jugadors amb perfils diferents a Carlos o a Coro, del qual destaca que "a diferència de Gato, Coro era més mitja punta i aportava molta qualitat tècnica".

Carlos i Coro s'acomiaden

Aquesta tarda, al voltant de les 17.00 hores, Carlos Martínez i David Corominas s'acomiadaran de l'Olot en un acte encapçalat pel president del club, Joan Agustí. Després de quatre temporades al club de la Garrotxa, Carlos posa rumb a Vila-real per jugar amb el filial del conjunt groguet i David Corominas, després de dues temporades, marxa a jugar al Japó.