L'Spar Citylift Girona va quedar enquadrat ahir en el grup més potent de l'Eurolliga després del sorteig que la FIBA va fer a Munic. Els aficionats gironins tindran una oportunitat única de veure a Fontajau els millors planters del bàsquet femení continental, començant per l'actual campió, el Praga de Marta Xargay i Laia Palau, seguint amb el subcampió, l'Ekaterinburg, i també amb el retrobament amb un dels principals responsables de que l'Uni jugui a Europa, Roberto Íñiguez, que tancada la seva etapa al club gironí amb el títol de Lliga de la temporada passada ara dirigirà el Nadezhda Orenburg rus.

El director esportiu de l'Spar Citylift, Pere Puig, es va mostrar content pel resultat del sorteig ja que "ens ha tocat un grup fortíssim i això vol dir que passaran grans equips per Fontajau, que és el que buscàvem". Amb tot, Puig es va mostrar realista i va comentar que "crec que no quedarem entre els quatre millors del grup" i remarcava que "el que hem de fer és gaudir de l'oportunitat que tenim i cada partit que puguem guanyar serà una festa".

L'Uni Girona encetarà la competició el 14 d'octubre davant, precisament, del Nadezhda d'Íñiguez, a Orenburg. Seguidament rebrà el Wisla Can-Pack polonès, el 21 d'octubre a Fontajau, i després afrontarà dues sortides, davant el Castors Braine belga (27 d'octubre), subcampió de la passada Eurocup, i a la pista de l'AGÜ Spor turc (4 de novembre), amb la qual cosa no hi haurà la possibilitat de veure l'equip jugant l'Eurolliga durant les Fires de Sant Narcís. Seguidament, però, rebran l'Ekaterinburg (12 de novembre) i després viatjaran a Praga (2 de desembre), en el que serà el tram més dur del campionat i tancaran la primera volta a casa davant el Bourges francès. La segona volta de la competició seguirà el mateix ordre de partits i s'acabarà el 2 de febrer, per donar pas a la ronda de quarts de final, on hi seran els vuit millors equips de la competició (els quatre primers de cada grup) i de la qual hauran de sortir els quatre clubs que jugaran la Final Four per decidir qui és el campió.