L'Olot continua reforçant la seva plantilla per afrontar amb garanties la tercera temporada consecutiva a Segona B. Ahir els garrotxins van anunciar la contractació del jove lateral de Besalú Albert Blázquez, que arriba després d'una etapa de creixement al Vila-real B, on militava des de 2012. Blázquez té 23 anys i és un lateral dret de vocació ofensiva que també es pot adaptar a la posició d'interior. És el sisè reforç de cara a la nova temporada i arriba avalat pels seus números, més de 80 partits d'experiència a la categoria de bronze en tres anys.

Aquesta darrera temporada el jugador garrotxí va disputar amb el filial groguet 29 partits, tots com a titular, i va marcar un gol. Fins i tot va arribar a anar convocat amb el primer equip del Vila-real, malgrat que no va tenir la sort de poder debutar a Primera. El lateral de Besalú es va formar en el futbol base de l'Espanyol i també va ser internacional amb la selecció sub-19 espanyola. El nou reforç de l'Olot té llarg recorregut per la banda dreta, és un treballador incansable i amb una bona sortida de pilota, que també pot actuar com a interior, i que arriba sovint a la ratlla de fons per posar centrades i jugar amb criteri. Aquesta definició la va defensar el mateix futbolista:?«sóc un lateral amb molta projecció ofensiva. Espero ajudar en tot el que pugui per intentar que l'Olot estigui a dalt», va subratllar, feliç per poder tornar a casa després de tres anys a Vila-real i abans en l'Espanyol.

El traspàs de Mousa i Carlos

Per altra banda l'Olot té encarrilat el traspàs de Mousa Bandeh al Nàstic de Tarragona, que el curs pasat va aconseguir retornar a Segona A. El lateral va renovar el seu contracte amb els garrotxins el març passat però ara li ha sortit l'oportunitat de fer un salt de categoria i el club no li tallarà les ales. L'operació es farà pública a principis de la setmana que ve. Qui també és molt a prop de sortir de l'Olot després de tres temporades és el davanter Carlos Martínez. Cada cop és més a prop del Vila-real B?i el traspàs, en aquest cas, pot ser qüestió d'hores.

Per altra banda el Cadis ha preguntat per Aridane, el primer fitxatge d'aquest estiu. El central prové de l'Eldenc. L'Olot s'ha remés al contracte i a la clàusula de sortida del futbolista firmada fa tot just unes setmanes.