Els equips del Club de Futbol Platja de Roses i del Club de Futbol Esplais participaran, aquest diumenge dia 5, a la fase final del Campionat de Catalunya de futbol platja que tindrà lloc a Castelldefels. Ambdós equips altempordanesos van obtenir el bitllet per a les semifinals després d’exhibir-se a la fase prèvia de fa deu dies en el mateix escenari i aquest diumenge buscaran l’accés a la gran final. Rosincs i castellonins només podrien trobar-se a la lluita pel títol perquè a les semifinals han estat enquadrats contra altres rivals: el Platja de Roses contra el Torredembarra Xiri’s, i l’Esplais -que compta amb el patrocini del Xiri d’Akells- se les veurà amb el Vilanova i la Geltrú.

El Platja de Roses, amb una àmplia trajectòria en aquest esport, disposa de jugadors de futbol-11 de clubs com el Roses, Base Roses, la Jonquera o Esplais. Per la seva part, l’Esplais compta amb nova secció. L’equip dirigit per l’exseleccionador català Napo Cayuela està format per jugadors de clubs com l’Agullana, la Jonquera, el Cadaqués i el Cabanes.

PLATJA DE ROSES:

Tibu, Joan Parés, Miguel Fuentes, Xavi Fages, Dani O., Frank Caballero, Marc Vélez, Nelson Rguez., Dani Haro, Cristian Raño, Gerard Muñoz, Pitu Labrador, Sergio Useros, Joel Barreña, Oscar Pereira, Ricki Álvarez i Jordi Taulera.

ESPLAIS FUTBOL PLATJA:

Bilal Saddoun, Alex Portero, Ayoub El Ouriachi, Bibi Agharbi, Oscar Arjona, Napo Cayuela, Diego Soria, Pute Boubnad, Ibra Chaabouchi i Isma Chaabouchi.