L'Espanyol continua disposat a fer història a la Copa i, de moment, l'equip de Sergio González ja és a semifinals on, d'aquí a dues setmanes, començarà una eliminatòria contra l'Ahtletic Club de Bilbao que entrena un vell conegut, Ernesto Valverde, en la que es jugaran el bitllet per a la final de la competició. Ahir, amb el gironí Pau López sota els pals, l'Espanyol va saber fer valer el gran resultat de l'anada, 3-1 a Cornellà, contra un Sevilla que només va poder marcar a tres minuts del final amb un xut des de fora l'àrea de Diogo.

Molt ben situat des de l'inici, amb ordre i apareixent en atac per no veure´s aclaparat en defensa, l'Espanyol va ser el primer a avisar davant un Sevilla excessivament nerviós.. Als dos minuts, el lateral Anaitz Arbilla va llançar una falta a l'escaire dreta de la porteria de Beto. Mentrestant, els sevillistes ho intentaven, però sense claredat. Amb l'ansietat d'haver de fer dos gols i malgrat l'empenta de la seva afició, que va omplir el Pizjuán, Gameiro no va arribar per poc a una passada de Denis Suárez que va tallar el jove porter gironí Pau López i Bacca va rematar desviat un centre del davanter de Riudarenes Gerard Deulofeu al primer quart d'hora. Però el Sevilla, sense recursos ni dinamisme, es va anar diluint amb un joc espès que no inquietava a la saga dels «periquitos», que, a més de no perdre mai el lloc, arribaven de tant en tant com en dues accions que no va aprofitar Sergio García.

Carlos Bacca va tenir el 1-0 als 84 minuts, però el colombià, com tot el seu equip, no va estar ahir afortunat i va rematar fora amb tot a favor. Sí que va encertar, quatre minuts després, el portuguès Diogo amb un cop de dreta des de fora de l'àrea que es va colar per l'escaire de la meta de Pau López.

Al Sevilla li quedaven dos minuts més altres tres que es van donar de temps afegit. El Sevilla ho va intentar a base de casta però li va faltar temps, i sobretot claredat i més rematada molt abans avançar-se al marcador, per completar la remuntada davant un Espanyol que ho va donar tot per passar i va aconseguir el premi. D´aquí quinze dies, l´Espanyol ho tornarà a intentar, aquest cop contra l´Ahtletic Club de Bilbao, i amb la final de premi.