Finalment, el defensa del Barcelona Thomas Vermaelen, fitxat aquest passat estiu i que encara no ha debutat, serà intervingut dimarts que ve (2 de desembre) de la lesió que pateix en el múscul semitendinós de la cama dreta. Així ho van informar ahir els serveis mèdics, afegint també que d'aquesta manera el futbolista estarà entre quatre i cinc mesos de baixa.

Vermaelen, que encara a dia d'avui encara no ha jugat ni un sol partit oficial amb el Barça per culpa d'aquesta malaltia en els isquiotibials, serà operat a Finlàndia pel doctor Sakari Orava, una eminència en medicina esportiva i especialista en aquest tipus de lesions.

Per les mans d'Orava han passat atletes com Haile Gebreselassie, Frank Fredericks, Marta Domínguez o Yago Lamela; així com també futbolistes com Pep Guardiola, Marco van Basten, Aitor Karanka, Juan Eduardo Esnaider o Didier Deschamps.

Ara li ha arribat el torn a Thomas Vermaelen, un jugador especialment maltractat per les lesions i que el Barça va fitxar de l'Arsenal aquest últim estiu per una quantitat que ronda els 10 milions fixos més 8,5 en variables.

De moment, la seva samarreta amb el dorsal "23" a l'esquena encara no s'ha estrenat. Si la seva recuperació segueix els passos previstos, el central belga podria tenir els seus primers minuts oficials amb el conjunt blaugrana en la recta final de la present temporada.