Estrena somiada per un home de la casa que té la difícil però possible missió de salvar al Palamós. El debut de Joan Mármol a la banqueta del degà va servir per posar el punt i final a vuit jornades sense guanyar. La dita "d'entrenador nou, victòria segura" es va complir, i amb una actitud exemplar i un joc ofensiu que va fer gaudir d'allò més a la nombrosa parròquia local, el Palamós va sumar la segona victòria a casa en un partit emocionant, ple d'alternatives i amb protagonistes destacats com Axel, Arimany o Bayona. El nou entrenador va destacar l'actuació del capità de l'equip, que a més ahir va rebre un homenatge de la penya Sport pels seus 300 partits.

Arimany va fer l'1-0 després d'una recuperació a la frontal de l'àrea al minut 1. A prop de la mitja hora, Velillas va empatar mitjançant el primer dels tres penals. Dos minuts més tard Subi va marcar el 2-1, però novament Velillas va situar el 2-2 abans del descans. A l'inici de la segona meitat, el Palamós va tornar a marcar, en aquesta ocasió gràcies al córner picat per Del Moral que es va convertir en un autogol d'Elhadji. A les acaballes va arribar l'acció clau i decisiva, quan el capità Bayona va evitar el hat trick de Velillas aturant un penal que hagués estat el 3-3. Aquesta acció va donar ales als seus companys i minuts després Arimany va sentenciar amb el 4-2 definitiu, que manté el Palamós en descens a un punt de la salvació.