El Camp Nou viurà aquest vespre un partit de risc contra el Sevilla (20:00, Canal+1), un partit en què el Barcelona posarà a prova la seva consistència i la seva credibilitat després de la derrota soferta contra el Celta (0-1) en l'últim partit disputat a casa.

Té uns quants fronts oberts l'entitat. En aquestes setmanes han aparegut unes declaracions de Leo Messi que posaven en dubte el seu amor etern al Barça i també ha florit l'etern debat electoralista, amb la presència en escena de Joan Laporta i les respostes del president Bartomeu i del candidat Benedito. També Luis Enrique ha de prendre una decisió sobre Gerard Piqué, absent de l'equip davant el Celta, l'Ajax i l'Almeria. El central ha estat cridat a l'ordre pel club, segons ha admès Bartomeu, per un parell d'episodis puntuals: una discussió amb la Guàrdia Urbana i la utilització del seu mòbil a la banqueta en un partit de la Supercopa de Catalunya a Girona.

Per al partit davant el Sevilla, Luis Enrique recupera Mathieu i Rafinha, ja solucionats els seus respectius problemes musculars. El principal dubte és Andrés Iniesta, que no té encara l'alta mèdica. Sense Iniesta i amb Rafinha convalescent d'una lesió, el centre del camp serà propietat de Xavi Hernández i d'Ivan Rakitic. Sergio Busquets serà qui jugui per darrere d'ells dos. En defensa, Luis Enrique podria recuperar Piqué fent parella amb Mascherano, mentre que Dani Alves i Jordi Alba tenen tots els números per ser els laterals titulars. A l part de davant no hi ha massa discussió. Llevat de sorpresa jugarà el trident format per Messi, Neymar i Luis Suárez. En el partit davant l'Almeria, el tècnic va deixar de sortida a la banqueta els dos últims i els va haver de rescatar per remuntar el partit a la segona part.

Encara que no ha comptat en els entrenaments d'aquesta setmana amb els seus jugadors internacionals, el tècnic del Sevilla Unai Emery recupera el mig centre camerunès Stephane Mbia, després de complir sanció, i l'extrem José Antonio Reyes, però perd per lesió dos dels seus laterals esquerres: el francès Benoit Tremoulinas i Fernando Navarro. Tot i així, el Sevilla intentarà puntuar al camp i es presumeix que utilitzarà un sistema de contenció, amb el polonès Kryschowiak i el camerunès Mbia -l'últim a tornar- en el mig camp, per sortir a la contra amb la velocitat d'Aleix Vidal, Denis Suárez i Vitolo, i, més avançat, el colombià Bacca. L'extrem de Riudarenes, Gerard Deulofeu, haurà d'esperar la seva oportunitat des de la banqueta.