L'Spar Citylift Girona es juga ?diumenge el lideratge a Fontajau contra el Conquero. L'equip de Ramon Jordana ha protagonitzat un inici de somni amb un balanç de set victòries per cap derrota i cada vegada engresca més seguidors. Si la mitjana d'assistència d'aquest any ha estat al voltant del miler d'espectadors, per diumenge el club n'espera encara més amb la idea d'arribar a la millor entrada de la temporada. Les andaluses només han perdut un partit aquest curs i són, amb el Perfumerías Avenida, el principal perseguidor de l'equip gironí.

En aquesta etapa de sis anys a la Lliga Femenina les dues millors entrades al pavelló han estat en un partit de semifinals de play-off contra el Perfumerías Avenida el 13 d'abril de 2012 (58-69, 3.100 espectadors) i el duel de lliga contra el Ros Casares de Maya Moore el 15 de gener de 2012 (52-90, 2.300 aficionats). L'Uni té 573 abonats aquesta temporada.

D'altra banda el club ha anunciat que el partit contra el Cadí La Seu previst per al diumenge 7 de desembre a les 6 de la tarda es disputarà finalment el dissabte 6 a les 12.00 perquè Esport3 el televisarà en directe.