El director esportiu del Barcelona, Andoni Zubizarreta, va reiterar ahir la "confiança absoluta" del club en el tècnic del conjunt blaugrana, Luis Enrique Martínez, de qui va ditr que "no se li ha d'explicar l'exigència d'aquest club, no només de guanyar, sinó també de com guanyar".

El director esportiu del conjunt català creu que la paraula crisi és "tan vella com el futbol" i va fer una crida a la calma després de les dues derrotes consecutives davant el Reial Madrid i el Celta. "No crec que hi hagi hagut un retrocés en el joc. Seguim en el mateix procés, estem creixent després de molts canvis. Independentment dels resultats que et donen millor classificació i un entorn més tranquil, el nivell d'exigència és el mateix", va indicar l'exporter, qui va negar que amb Luis Enrique a la banqueta el Barça variant la seva tradicional manera de jugar tocant la pilota: "L'estil no es discuteix, però busquem solucions per no ser previsibles. Volem crear problemes al rival sent fidels a un estil que tothotm reconeix com el del Barça".

Andoni Zubizarreta va reconèixer que, ara mateix, el Reial Madrid és "un equip poderosíssim", però va negar que li recordi en res al Barça de Guardiola. "Tenim una obsessió per comparar que no m'agrada", va postil·lar el director esportiu que va parlar ahir abans de vitjar amb l'equip cap a Amsterdam per jugar contra l'Ajax.