L'Olot va presentar ahir una aplicació, disponible per a mòbils i tauletes Android i per a tots els dispositius iOS (Iphone). Diumenge, coincidint amb el partit contra el Badalona (16.30), s'estrenarà oficialment una eina que vol acostar a l'afició tota l'actualitat del club de forma immediata.

L'aplicació inclourà les últimes notícies, les cròniques de tots els partits, també del futbol base, la classificació del primer equip, la informació detallada de la primera plantilla, un calendari amb l'agenda dels propers enfrontaments... El servei ja estarà totalment disponible a partir d'aquest diumenge, amb els detalls essencials del partit contra el Badalona.

El projecte ha estat creat pels joves estudiants Jordi Coll Marin i Quim Pascual Solà, amb la col·laboració de Cristina Masferrer Gil en el disseny. "Esperem que tingui una bona acceptació per part de la massa social olotina i mica en mica anirem actualitzant la versió en funció de les crítiques i valoracions dels nostres aficionats. Estem oberts a qualsevol objecció per millorar una eina que creiem que serà de molta utilitat i que adapta l'Olot a les noves tecnologies", van dir fonts del club garrotxí.