Com va dir el davanter Sergi Arimany, el Palamós necessita urgentment una victòria i és igual si aquesta arriba de rebot, amb un autogol, un gol fantasma, de penal injust o al minut 96. Tant se val. La qüestió és acabar amb una ratxa d'allò més preocupant.

El degà viu immers en una crisi alarmant de resultats com ho demostren els 8 punts de 33 possibles que han conduït als baixempordanesos en zona de descens, uns registres que signifiquen el segon pitjor inici de les últimes onze temporades, només superat per l'exercici 2012-13 quan entre Edu Urdiales i Vílchez el Palamós va sumar 6 punt dels primers 33.

El director esportiu, Joan Mármol, va ser present a la Bòbila de Cerdanyola on l'equip hi va encaixar la setena derrota de la temporada. Després del 2-1, Mármol explicava que "me'n vaig anar trist i decebut perquè vam competir bé i ells amb dues jugades d'estratègia ens van guanyar". Després de sis jornades sense vèncer, Mármol diu que "podríem fer moltes hipòtesis però la solució és treballar, tenir paciència i guanyar un partit". Segons el director esportiu del degà, el partit de diumenge davant el Santfeliuenc és transcendental: "quan estàs en descens tots els partits són finals. Quan entres en dinàmiques negatives és molt difícil sortir-ne", va dir, abans de subratllar que "tenim plantilla per estar molt més amunt".