Bona imatge, pèssim resultat. Dues xilenes del Cerdanyola, una a l'inici de la segona meitat i l'altra a les acaballes del partit, van certificar la remuntada dels barcelonins davant d'un Palamós que va encaixar a la Bòbila la setena derrota de la temporada.

Els de Jordi Martínez van fer un bon partit mostrant una bona actitud i intensitat i van disposar de bones ocasions com per exemple un xut al travesser de Medina i un altre de Manga al pal esquerre de la porteria de Coca, però la sort sembla que definitivament ha girat l'esquena als palamosins, que amb el d'ahir ja fa sis partits que no guanyen (2 punts dels últims 18). El Palamós, que continuarà una setmana més en zona de descens, es va avançar en el marcador en l'últim minut de la primera part. Un córner servit per Gerard Herrera el va rematar al primer toc el davanter Sergi Arimany per fer el 0-1; el Palamós marxava al descans amb molt bones sensacions i ple d'optimisme però l'alegria es va esfumar als tres minuts de la segona part quan a la sortida d'un córner Raúl feia la primera de les dues xilenes del Cerdanyola.

El Palamós va trigar a reaccionar però prop de la mitja hora de la segona part va poder fer l'1 a 2 amb dues grans oportunitats de Manga, xut al pal, i un u contra u d'Amós Gasca que Coca va rebutjar a còrner. Els locals, que només han perdut un partit en tota la lliga i es mouen en la part alta, van clavar l'estocada definitiva al degà quan faltaven sis minuts per a la conclusió. Una altra xilena, en aquesta ocasió d'Àlex Alba, va situar el 2-1 a l'electrònic deixant molt tocada la moral dels palamosins.

Amb vuit punts de 33 possibles i en zona de descens, la final de diumenge (17 h a l'estadi Palamós- Costa Brava) davant el Santfeliuenc, s'ha de guanyar sí o sí. La victòria s'ha convertit per al Palamós en una necessitat urgent, per començar a treure el cap.