Umbert Almenara, el gran favorit per endur-se la classificació general final, va endur-se ahir la prova llarga de 33 quilòmetres de la Copa Gironina de BTT disputada a Ripoll. Per darrere seu van entrar Sergi Oller, Christian Collados (primer M30), Jordi Quintanas (primer sub-23) i Eduard Gispert (primer júnior). El corredor francès cadet de la Catalunya Nord Antoine Blanc va ser el millor de la cursa de 22 quilòmetres seguit de Roberto Nazar i Pablo Agilera. En dones, Anna Maria Pujolar va guanyar la carrera d'elit, i en la cursa Infantil de 12 quilòmetres va guanyar Didac Carvacho seguit de Manel Corralero, Alex Luis i Ivette Espinar (primera noia), amb la participació de cent nens i nenes.