El Trial Indoor Ciutat de Girona, torna aquest vespre (19:00) a Fontajau. Tot un clàssic durant les Festes de Sant Narcís que arriba ja a la seva XXVII edició i que no ha faltat a la seva cita des de fa 27 edicions. Com sol ser habitual, aquesta tarda, els espectadors que s'acostin a Fontajau veuren en directe les espectaculars actuacions dels els millors pilots del panorama nacional. Toni Bou, 16 vegades campió del món, es retrobarà amb l'expert públic gironí amb l'objectiu de tornar a repetir la victòria que ja va aconseguir l'any passat i en les últimes cinc edicions.

Si Bou aconsegueix de nou el triomf, n'acumularia un total de sis i aconseguiria igualar el quatre vegades campió del món Marc Colomer, posseïdor del rècord sis victòries al Pavelló Municipal de Fontajau.

De la seva banda, tampoc faltaran a la cita Albert Cabestany, subcampió del Món indoor i que s'ha endut el triomf a Girona en tres ocasions en el passat i Adam Raga, un altre dels millors pilots del món. A més a més, Jeroni Fajardo, (Beta) intentarà fer valer l'avantatge de competir davant el seu públic. Al costat d'ells, disputaran la prova els joves Pol Tarrés i Jaime Busto, que debuta al costat dels grans pilots gràcies al títol aconsgeuit de Campió del Món Júnior 2014. Tots ells s'hauran d'enfrontar a un total de set zones i, a més, l'expert ull del públic de Girona.