Els equips sèniors masculins de bàsquet de l’Alt Empordà es trobaran per primera vegada en un mateix cap de setmana en el Torneig Tramuntana. La iniciativa ha tingut una gran acollida i els set conjunts amateurs de la comarca es reuniran, el cap de setmana del 13 i 14 de setembre, en una competició que es disputarà en el pavelló de Llançà.

L’Adepaf i l’Escala (Segona Catalana), Grifeu de Llançà, Vilafant i Roses-Adepaf (Tercera Catalana) i Castelló i Escolàpies (Tercera Territorial) seran els equips presents d’un torneig en què el Torroella de Montgrí ha estat l’equip invitat per a completar el quadrant de vuit equips i perquè hi juga el fill de Rafel Mora, Joan Carles Mora. El torneig, dins dels actes del Memorial Rafel Mora que s’organitza anualment a Llançà, es dividirà en dos nivells, segons la categoria dels seus conjunts, i la intenció és que, un cop arrencat, sigui itinerant a la resta de la comarca.

Podeu ampliar la informació del bàsquet altempordanès i els horaris del Torneig Tramuntana a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.