La humilitat i el treball d’una plantilla de Segona Catalana a cost zero de salaris serà el que es trobarà Dani Romero quan aterri a Vilamalla. L’entrenador olotí dirigirà el primer equip vilamallenc en detriment de Carlos Santiago, que després de sis anys al capdavant (entre Segona i Tercera Catalana) ha tancat una etapa. Romero, de 38 anys i amb el tercer nivell del curs d’entrenador, viurà la seva primera experiència al capdavant d’un equip amateur. Fins ara, el tècnic garrotxí només havia dirigit equips de futbol base de la Unió Esportiva Olot, club amb el qual va ser el coordinador i el preparador del juvenil A la temporada passada.

La primera presa de contacte de Romero -el seu tècnic ajudant serà Enric Vila- va ser el dijous passat a les mateixes instal·lacions del club, en què va transmetre la il·lusió que se li presenta al davant. El nou entrenador del Vilamalla ve avalat per Marc Casais, el coordinador del club, amb qui ja es coneixen des de fa anys. “Em va seduir el projecte, el Vilamalla treballa amb gent jove i et deixen llibertat per entrenar. No he vist jugar l’equip, però sé que té un bon grup”, explicava Romero en declaracions al Setmanari de l'Alt Empordà.

17 renovats i s’endú un porter

Exjugador del Banyoles, Camprodon, Olot i Abadessenc, del juvenil A dels olotins Romero s’endurà cap a Vilamalla el porter bascarenc Arnau Sala. Un total de 17 jugadors blanc-i-negres han signat la renovació després de salvar-se a Segona Catalana a l’última jornada de la temporada passada.

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.