Jove, de qualitat i barat. Són tres premisses indispensables per al Girona a l'hora de buscar reforços. Si fa no fa ho ha aconseguit amb Mata (Lleida) i Granell (Prat) però no en té prou, i seguirà aplicant la fórmula per trobar els següents fitxatges, que encara n'hi ha un grapat per tancar L'agenda de la direcció esportiva està plena de noms i dos d'ells són ben coneguts. Un d'ells és el de Gerard Valentín. El d'Avinyonet de Puigventós, fill del que va ser exjugador i exdirector esportiu del Figueres i ara membre de l'organigrama del Barcelona Albert Valentín, té 20 anys i aquesta última campanya ha debutat amb nota a la Segona Divisió B de la mà de l'Olot. Ha jugat 24 partits, 13 d'ells com a titular. És un dels futbolistes amb més projecció del club de La Garrotxa, on li deixen oberta la porta de sortida sempre i quan sigui per progressar. Anar al Girona seria un salt de qualitat important, però no un canvi d'aires desconegut, ja que va formar part de l'equip juvenil que la temporada 2011/2012 va quedar tercer a la Divisió d'Honor, només superat per Barça i Espanyol.

A Montilivi no es compta amb David Garcia, pel que David Juncà seria l'únic lateral esquerrà de la plantilla. Valentín té un perfil semblant al del jugador de ?Riumors: joventut, gosadia, implicació en atac, bona tècnica i arribada. A part del juvenil del Girona i l'Olot, va jugar un curs al tercer equip del Sevilla.

Però no només Valentín sona com a possible reforç per als gironins. També Sergio León, davanter que ja va ser pretès per l'entitat en el passat mercat d'hivern. El cordovès ha marcat 24 gols en dues temporades al Reus i l'últim curs, tot i començar al Múrcia, va marxar a l'Elx Il·licità, on hi va anotar 12 dianes en 26 partits. León agrada a la direcció esportiva i va ser Gerard Escoda, ara al Llagostera, qui va ser el seu artífex per acabar defensant els colors del Reus.

Hiroshi jugarà a Hongria

De la seva banda, l'exdavanter del Girona Ibusuki Hiroshi abandona el València Mestalla per jugar al Debrecen de la lliga hongaresa.