Costa Rica va eliminar ahir Grècia a la tanda de penals (5-3) i serà el rival d´Holanda als quarts de final el proper dissabte a la nit. Keylar Navas, amb una aturada al grec Gekas va ser clau per a la classificació del seu equip. Després, Umaña va anotar el cinquè i definitiu penal per sentenciar la classificació de Costa Rica per a la següent fase.

Costa Rica s´havia avançat al principi de la segona part gràcies a un gol de Bryan Ruiz al minut 52 (1-0) que feia justicia al seu domini. La jugada clau, però, va arribar poc després amb l´expulsió de Duarte (min. 66) per una incomprensible entrada a Cholevas que li va valer la segona groga. Costa Rica va sobreviure com va poder amb deu i quan ja es veia a quarts Sokratis va forçar la pròrroga (1-1, min. 91).