El proper 12 de juny començarà a Olot l'Open Memorial Santi Silvas, que aquest any arriba a la seva sisena edició. De categoria ITF2, el torneig impulsat per Tommy Robredo reunirà les millors raquetes internacionals de tennis en cadira de rodes en els quatre dies que durarà la competició, que finalitzarà el 15 de juny.

Trenta-dos jugadors entre el quadre masculí i femení (individuals i dobles) prendran part del torneig, que tindrà lloc al Club Natació i que comptarà amb alguns dels millors jugadors del moment. Destaca la presència de la jugadora holandesa Aniek Van Koot -número 4 del món-, que ja ha confirmat la seva presència al torneig. El Memorial Santi Silvas es va presentar ahir aprofitant el marc del Barcelona Open Banc Sabadell - 62è Comte de Godó, amb la presència del president del RCTB 1899, Albert Agustí; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; el president de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez Maluenda i el jugador José Luís Montoya.

El Memorial Santi Silvas també ofereix, a banda de l'aspecte competitiu, una completa oferta d'activitats paral·leles. Destaquen els clínnics, els circuits d'esport adaptat i les visites escolars.