Era la seva assignatura pendent. Al Municipal d'Olot comptaven els seus partits amb victòries, però en els seus enfrontaments com a visitant havia caigut contra Sant Andreu i Atlètic Balears. No havien sigut capaços de puntuar lluny d'Olot, però ahir van fer els deures, i de quina manera. Els d'Eduardo Víl?chez ja poden explicar què significa guanyar un partit a domicili a Segona Divisió B, aconseguint-ho, a més a més, amb una contundència fora de dubte.

Davant un rival que sumava els mateixos nou punts que l'Olot, els de la Garrotxa no van donar opcions a un Olímpic de Xàtiva que va ser víctima de l'efectivitat ofensiva dels gironins. Com a visitants, els gironins només havien fet un gol contra el Sant Andreu. Ahir, en van fer quatre. El primer va ser un autèntic golàs de Deivid López, que va estrenar-se com a golejador de l'Olot amb un xut llunyà que va entrar per la creueta esquerra de Francis. S'havien disputat 27 minuts de joc i l'Olímpic ja havia tingut opcions per foradar la porteria defensada per Òscar Fornés (l'àrbitre va anul·lar un gol de Pau).

Efectivitat letal

El conjunt encertat ahir a l'estadi La Murtra era, però, l'Olot. En la seva estrena a Segona Divisió B, els de Vílchez són conscients que les jugades d'estratègia són molt importants. Ho va demostrar Coro. En el segon gol visitant, aquests van practicar una jugada de pissarra després de servir una falta prop de l'àrea rival. Deivid va fer l'assistència i Coro, el màxim golejador de l'equip després de cinc gols en sis jornades, va fer el segon gol visitant.

Sense buscar-ho en excés, l'Olot es trobava amb dos gols a favor. I encara en va arribar un més abans dels descans gràcies a una acció personal d'Uri Santos.

Amb el 0-3, els locals van tornar del descans amb la intenció de marcar un gol i ficar-se dins del partit. Van pressionar més i la defensa olotina va haver de saber patir per no encaixar una diana que donés ales als locals. El següent gol en arribar, però, va ser el quart dels olotins, davant la desesperació de la parròquia local. Arnal va tornar a provocar un penal i Carlos Martínez no va fallar des dels onze metres. La primera victòria de l'Olot a domicili ja estava més que sentenciada. El gol de l'honor local en el temps afegit, obra de Jordi, no va servir per res i els gironins van enfilar el camí de tornada amb 12 punts de 18 possibles i enfilant-se fins al cinquè lloc de la taula. ?Diu?menge que ve visitarà el Municipal el València Mestalla.