Amb la necessitat de guanyar per començar a esvair els fantasmes (l'equip ha perdut tres dels últims quatre partits, Jaén, Las Palmas i Còrdova), el proper cap de setmana el Girona rep el Sabadell en un derbi català molt morbós. A la banqueta visitant s'hi asseurà Javi Salamero, director esportiu del club de Montilivi durant deu dies i que va acabar abandonant el càrrec, de manera sobtada, per acceptar l'oferta dels vallesans per entrenar. Ahir, en declaracions a la Xarxa, Salamero va explicar que el club sabia que la seva inquietut era la banqueta i que els havia deixat clar que si rebia una oferta se'n aniria. "Els vaig explicar que estava en converses amb el Sabadell i quan es va concretar l'oferta la vaig acceptar. Tinc la impressió que ara el Girona està content sense mi i jo soc feliç a Sabadell", va argumentar.

L'exentrenador i exdirector esportiu del club de Montilivi va considerar que era "un partit més" el del proper cap de setmana. "Anirem a Montilivi igual com vam anar a Sòria en l'anterior desplaçament. Són tres punts amb el mateix valor", va dir. Preguntat si s'esperava més aplaudiments o xiulets de la grada, a l'hora de rebre'l, va explicar que "aquesta temporada he anat diversos cops a Montilivi i mai ningú m'ha dit res. Si em volen aplaudir que ho facin i si em volen xiular, també".

El Girona i el Sabadell estan empatats a 10 punts en la classificació. Els vallesans venen de guanyar el Jaén, tot i que fora de casa encara no s'han estrenat. Els gironins, per la seva banda, han perdut tres dels últims quatre partits i acumulen moltes baixes. Els bons resultats d'inici de lliga mantenen l'equip a la zona mitja però comença a ser necessari sumar de nou de tres en tres.