El Quart es va estrenar ahir a la lligueta de la Lliga Catalana EBA amb una àmplia victòria a la pista del Santfeliuenc (56-76). Els de Marc Delemus molt concentrats des de l'inici, van sortir amb una gran defensa per posar-se amb 18 punts d'avantatge a tres minuts del descans (23-41).

A la represa, el Quart no va afluixar, i encara que el Santfeliuenc ho va intentar apropant-se a només deu punts (49-59), els gironins van tornar a posar la directa per acabar guanyant per 56-76.

Per part seva, el Tarragona va superar el Vimbodi (92-69), i juntament amb el Quart lideren el grup 1. Els dos primers classificats de cada grup -hi ha dos grups- accediran a la Final a 4 que tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre.