Els temps dels xàrters, els TAV d'anada i tornada i els viatges amb mil i una comoditats s'han acabat. Emmig d'un temps de crisi i amb l'economia del club més delicada que mai, el Girona ha optat per les retallades, que han arribat fins i tot als desplaçaments. Encara es mira per l'estat físic del futbolista, però cada cop més s'opta per triar autocar com el mitjà de transport per tornar del destí en qüestió. Passarà demà a Còrdova: anada en Tren d'Alta Velocitat i retorn cap a casa després del partit en autocar, estalviant una nit d'hotel i els bitllets. Una decisió que no ha entrat amb gaire bon peu al vestidor, encara que els jugadors l'assumeixen i la intentaran acatar de la millor manera possible.

Migue González, defensa i capità de la primera plantilla, va parlar d'això, entre d'altres coses, a la sala de premsa de Montilivi. Qüestionat sobre els viatges en autocar, el defensa va avançar que, segons els ha comunicat el club, "sembla que a partir d'ara farem servir bastant aquest transport". No va posicionar-se, sinó que va decidir treure ferro a tot plegat. "Ho hem d'assumir i ens hem d'adaptar a tot això. Definitivament, el club és el que ens paga".

També va dir la seva Ricardo Rodríguez. Sense valorar si és o no positiu per a la plantilla recórrer distàncies tan llargues en autocar, l'entrenador va avançar quin serà el pla de treball de l'expedició després del maratonià viatge de tornada que els espera des de Còrdova. "Un viatge d'onze hores és molt llarg. I més si arribes a les 7 del matí. Per això mateix, posar-se a colpejar la pilota només arribar comporta un risc de lesió, així que intentarem anar al gimnàs (Wellnes) per fer exercicis d'aigua i relaxar-nos", va revelar.