Ricardo Rodríguez, entrenador del Girona, té motius per estar content. Ha rebut bones notícies. Podrien ser millors, és evident, però de ben segur que el tècnic asturià marxarà a Còrdova més satisfet del que es temia uns dies enrere. La plaga de lesions que havien omplert la infermeria de Montilivi feien intuir un cap de setmana complicat. En part, ho és per a Ricardo, que no disposa de la seva plantilla al complet. Tot i això, l'escenari ha anat millorant amb el pas dels dies, fins al punt d'haver pogut recuperar dos dels futbolistes importants de la plantilla. El davanter Chando, lesionat en l'escalfament del dia de Lugo i baixa la setmana següent contra el Las Palmas, torna amb ganes i en bona forma a una llista de convocats en la qual per primera vegada aquesta temporada hi entrarà Chus Herrero. L'aragonès, que a mitja setmana declarava no trobar-se al cent per cent però sí preparat per si li toca jugar, es desplaçarà també cap a Còrdova en una llista en la qual Fran Pérez serà l'únic integrant del filial.

"Em trobo bé, bastant millor que fa uns dies i quasi no noto cap mena de molèsties. Estic a disposició de l'entrenador i preparat per si em toca jugar". Així s'expressava ahir Chando. El davanter, lesionat fa dos caps de setmana, torna a una convocatòria després de ser baixa les dues darreres setmanes. La del mallorquí és una de les grans novetats que avançava el tècnic Ricardo Rodríguez. L'altra, encara més sonada, és la de Chus Herrero. L'aragonès, indiscutible la temporada passada, va lesionar-se durant l'estiu i fins ara la seva participació a la Lliga havia estat nul·la. Ni tan sols havia estat convocat. Fins aquest cap de setmana, quan es desplaçarà a Còrdova amb la resta de l'expedició. Dues cares noves que poden reforçar dues de les posicions més importants de l'equip. Chando podria tenir minuts a la davantera -"podria reaparèixer, però tot dependrà de l'entrenador, valorava-, mentre que Chus Herrero, si bé podria recuperar el seu lloc a l'eix de la defensa, també s'erigeix com un dels hipotètics substituts de David Timor, lesionat per cinc setmanes, com a pivot defensiu. Sobre aquesta última posició, Ricardo Rodríguez va decidir ahir no mostrar, una vegada més, les seves cartes: "Tenim Chus, Richy i també Pere Pons. Una d'aquestes tres alternatives serà la que triarem, encara que en Pere juga més còmode per davant. Ara bé, tampoc és segur que juguem amb tres homes al mig del camp...".

Iván López és baixa

Finalment, el lateral Iván López no s'ha recuperat a temps i serà baixa per a la cita de demà al Nuevo Arcángel. Lesionat el passat cap de setmana, les últimes proves mèdiques confirmaven l'existència d'una microruptura fibril·lar i, si bé el club l'etiquetava dijous com a "dubte", la seva presència a Còrdova era més que improbable. Així ho va confirmar ahir Ricardo Rodríguez, qui va avançar també que David Garcia tampoc arribarà. En el cas del manresà, però, la seva recuperació es troba ja a la recta final, per la qual cosa aquesta propera setmana es reincorporarà als entrenaments amb la resta dels seus companys i, per tant, estarà disponible per al derbi de la propera jornada contra el Sabadell.