Divuit minuts en 6 partits no són xifres que deixin satisfet a ningú. Tampoc a Pere Pons. El migcampista és conscient que tot just fa dos dies que va arrencar la seva carrera com a professional i que fer-se un lloc a l'onze titular és quelcom ben complicat. Tanmateix, el de Sant Martí Vell, espera amb ganes una oportunitat. Li pot arribar aquest diumenge a Còrdova, el mateix escenari on l'any passat va debutar com a titular en partit de Lliga amb el Girona. La baixa de David Timor al mig del camp el fa guanyar enters per vestir-se de curt, encara que ell es mostra prudent, si bé no amaga que desitja amb forces poder participar.

"Tinc moltes ganes de jugar. Vaig poder debutar a la Copa i he disputat algun minutet, però la veritat és que estic desitjant de tornar a sortir al camp. La baixa de Timor em pot donar una oportunitat, encara que treballo amb la mateixa il·lusió del primer dia", confessa el futbolista, qui tot i sempre haver actuat en el doble pivot veuria amb molt bons ulls formar part del nou sistema de Ricardo Rodríguez. "Des del primer dia que treballo amb ell que m'ha posat d'interior. M'hi trobo a gust i m'hi estic adaptat", explica Pons.

Iván López, dubte

La presència del lateral Iván López a la convocatòria per aquesta propera jornada és, ara mateix, una veritable incògnita. Sense entrenar-se en tota la setmana, semblava pràcticament impossible que el valencià estigués a punt per enfrontar-se al Còrdova. I més després que ahir el club anunciés que el jugador pateix una microrruptura fibril·lar, segons va diagnosticar una ressonància a la qual es va sotmetre. Malgrat tot això, els serveis mèdics avançaven que el futbolista "no està descartat" per diumenge.