La il·lusió que va generar aquest estiu a Palamós el desembarcament d'Oriol Alsina ha durat quatre mesos. Tots aquells que pensaven que l'arribada d'Oriol Alsina a Palamós era una estratègia per deixar gradualment el Llagostera i així instal·lar-se definitivament al degà, s'han equivocat, no segurament per falta de ganes d'Alsina sinó per causes alienes a ell. En un princi semblava que l'encara tècnic del Llagostera plegava fart dels problemes econòmics del club, els jugadors i els tècnics encara no ha cobrat res aquesta temporada, però ahir el mateix implicat va explicar que " a mi em van posar al capdavant d'un projecte esportiu i he fet la feina que s'em va encomanar, ara hi ha d'haver uns canvis dels quals jo no em sento part". Davant la situació econòmica del Palamós, la junta podria fer properament uns canvis que no agraden a Oriol Alsina. "Amb els canvis que hi haurà al club canvia tot i jo me'n desvinculo, només hi he estat quatre mesos, però he intentat ser el més honest i honrat possible".

El 23 de maig era presentat davant una gran expectació, però Oriol Alsina ha durat quatre mesos al Palamós. Diumenge passat abans del partit davant la Gramenet, Oriol Alsina ja advertia de la decepció de la fluixa resposta del poble i demanava més implicació. La fluixa venda de carnets de soci, els problemes amb la recerca de patrocinadors i amb suports econòmics compromesos a principis de temporada que no arriben han fet que el Palamós s'hagi vist obligat a reduir dràsticament el pressupost previst inicialment.

Renegociar els sous a la baixa pot ser una de les solucions, això si els jugadors ho accepten, el que està clar és que fer ara això quan es porten sis jornades de Lliga pot passar factura a l'equip que tot i patir aquests impagaments ha actuat amb la màxima professionalitat. Ara s'explica l'ajornament de l'assemblea de socis que la directiva de Miquel Aguilar tenia previst fer la setmana passada. " No m'agrada que els jugadors no cobrin però aquest no és el motiu de la meva renúncia", va dir Oriol Alsina que, de moment, no s'emporta amb ell Jordi Guerrero. El tècnic del Palamós, un home de la confiança d'Alsina, i es queda al capdavant de l'equip a l'espera de solucions per part de la directiva, "El club té problemes de liquiditat i ens ha demanat paciència i ens han dit que treballen per solucionar-ho", explica Guerrero abans d'afegir que "portem des del 10 de juliol i encara no hem cobrat".