Jordi Trias surt de l'ACB per intentar tornar-hi a entrar aconseguint l'ascens amb el gran favorit de la LEB Oor d'aquesta temporada, el River Andorra. Un cop consumada la seva desvinculació del Joventut, on ha arribat a un acord per cobrar en quatre anys una part de contracte que li quedava, el pivot gironí s'ha compromès amb els pirinencs, on tindrà Joan Peñarroya d'entrenador i peces destacades a la categoria com David Navarro o Marc Blanch de companys. "Tothom parla bé del River Andorra. És un equip que he seguit molt, m'agradarà viure al país i ajudar un club que té moltes ganes de fer passes endavant", va explicar ahir Trias en la seva presentació al costat del director esportiu de l'Andorra i exjugador del CB Girona Francesc Solana.

"Tenia clar que el River Andora era l'equip on jo volia estar, perquè crec que aquí puc ser més feliç que en algun altre lloc", va dir Jordi Trias, que ha jugat les tres últimes temporades al Joventut després del seu Barça, on va arribar a guanyar l'Eurolliga, la lliga ACB i la Copa on va arribar a ser, fins i tot, MVP de la fase final. "He perdut la regularitat i sempre he pensat que podia donar més", explica Jordi Trias sobre el seu rendiment en les últimes temporades a més de mostrar-se convençut que "crec em podré tornar a retrobar".

Amb la marxa de Jordi Trias al River Andorra de LEB Or el bàsquet gironí es queda sense un dels seus dos representants a la màxima categoria. L'altre és Xavi Rabaseda, que jugarà aquesta temporada a l'Estudiantes després de sortir del Barça mentre que a la LEB Or Jordi Trias s'hi trobarà jugadors com Albert Sàbat, Quique Garrido, Oriol Paulí o Adrià Cantenys.