L'argentí Javier Mascherano estarà de baixa entre deu dies i dues setmanes com a conseqüència d'un problema muscular que va patir dimarts la nit en el partit contra la Reial Societat.

En els primers compassos del partit, el futbolista va tenir una topada violenta amb el seu company Sergio Busquets, que el va deixar lesionat per un moment. L'argentí es va refer, amb els tacs marcats a la seva cama, però abans de finalitzar la primera part va sol·licitar el canvi per molèsties. Ahir es va sotmetre a unes proves que han confirmat "una elongació al bíceps femoral de la cama dreta", lesió que segons el Barça el deixarà unes dues setmanes fora de la competició.

En lloc de l'argentí, el català Marc Bartra va ocupar la seva demarcació amb solvència, fins a l'extrem que a la segona part va marcar un dels quatre gols del Barça (4-1). La falta d'efectius en l'eix de la defensa deixa el Barça en aquests moments amb només dos jugadors especialistes en aquesta demarcació (Bartra i Piqué), a l'espera de la reaparició del capità, Carles Puyol, qui ha entrat en l'última fase de la recuperació i a qui s'espera aviat amb l'alta. La baixa de Mascherano deixarà en quadre la defensa barcelonista, que ja té la baixa del lateral Jordi Alba, per als partits de dissabte contra l'Almeria dimarts a la Lliga de Campions contra el Celtic, i dissabte de la següent setmana contra el Valladolid, abans de la nova parada per les seleccions.