Que Iván López pugui viatjar a Còrdova és, a dia d'avui, pràcticament una utopia. El jugador, lesionat el passat cap de setmana en el partit contra el Las Palmas, pateix una sobrecàrrega al recte anterior de la seva cama esquerra i ahir, a mitja setmana, no va entrenar-se amb la resta del grup, el que complica d'allò més la seva presència a la propera convocatòria. Una llista en la qual Ricardo Rodríguez, el tècnic, haurà de fer autèntics malabarismes per completar al tenir prop d'un terç de la plantilla a la infermeria.

A banda d'Ivan López, ahir tampoc van exercitar-se amb el grup ni el davanter Chando ni tampoc el defensa David Garcia, que van realitzar treball específic a l'annex de l'estadi de Montilivi i que també es perfilen com a baixa per al duel d'aquest proper diumenge al Nuevo Arcángel. A tots tres se'ls ha de sumar Moisés Hurtado, operat aquest estiu del genoll i qui encara no s'ha reincorporat a la feina amb el gruix de l'equip, i també David Timor, lesionat aquesta darrera jornada i qui en té per a unes cinc setmanes de baixa.

Tampoc estarà llest Jandro Castro, la sisena baixa d'un Girona que a hores d'ara només disposa de 16 jugadors del primer equip i que novament haurà de fer ús del filial per completar la convocatòria. L'asturià continua la seva posada a punt i si bé les últimes previsions no eren gaire positives, ahir va exercitar-se pel seu compte i va admetre que les molèsties que notava en colpejar la pilota havien minvat.