El president de l'Alcorcón, Julián Villena, va confirmar ahir que les converses amb l'empresari mexicà Amado Yáñez perquè aquest es converteixi en l'accionista majoritari del club madrileny estan "molt avançades" i va assegurar que en un termini d'entre "un i dos mesos" està previst que l'operació arribi a bon port.

"Les negociacions van començar tres o quatre mesos, abans d'acabar la passada temporada. Buscàvem algú que es fes càrrec d'aquest paquet majoritari d'accions, més del cinquanta per cent. Va aparèixer Amado i ens va semblar bé", va comentar Villena, qui va afegir que "volem millorar, créixer i per fer-ho hem de buscar a fora aquest creixement". El president va afegir que les converses estan tan "avançades" que segurament "abans del Nadal" es podran tancar.

Igualment, Villena va negar que el seu club pugui patir situacions com les que ha viscut el Màlaga o el Racing de Santander en els últims anys amb accionistes ?estrangers. "Yáñez vol millorar i nosaltres créixer. Aquí hi ha noms i cognoms, tothom el coneix. No ve aquí a fer-se milionari i prou. És cert que si entra un accionista amb poder econòmic no es conformarà d'estar a Segona A, però per pujar cal lluitar molt en l'àmbit esportiu. Serà un projecte a mitjà i llarg termini perquè, de moment, el que busquem és assentar l'equip a la categoria, buscar la continuïtat i millorar de mica en mica", va tancar.