Dissabte, el pavelló blanc-i-verd de Bordils es va omplir de gom a gom per veure el debut a casa dels de Pau Campos a Divisió d'Honor Plata. Ahir, i només unes hores més tard de la victòria contra el Chapela (27-26), el Bordils va aprofitar per presentar a tots els seus equips d'aquesta temporada 2013-2014 davant la seva afició. I evidentment, els jugadors i cos tècnic del primer equip, compromesos amb els colors del club no van faltar a la cita.

A poc a poc van anar desfilant els 11 equips d'handbol i els 9 de voleibol -en total uns 210 jugadors i jugadores-, per acabar amb l'equip de Plata que va rebre una merescuda ovació d'un poble que va tornar a demostrar que viu aquest esport amb molta passió. Durant l'acte, molts aficionats es van anar acostant als jugadors del primer equip per felicitar-los per la victòria de dissabte. Però, ahir les felicitacions anaven sobretot dirigides a Marc Canyigueral autor de 9 gols, i al porter Jordi González. I és que tots dos es van convertir dissabte contra el Chapela en els referents per sumar els dos primers punts a la segona divisió de l'handbol estatal. Ambdós van fer dissabte les delícies de petits i grans.

Tot i les felicitacions, els dos seguien, com han fet sempre, tocant de peus a terra. Minuts abans de la presentació, Jordi González es mostrava satisfet de la resposta de l'afició i valorava la situació que viu el club com "un premi a tots els èxits que hem tingut tots els jugadors d'aquesta plantilla al llarg de la nostra carrera". González va explicar que contra el Chapela "m'ho vaig passar molt bé, i això es nota a la pista. A més, si la defensa funciona, els porters podem fer intervencions importants, sortir al contraatac i fer gols fàcils".

Per la seva part, l'extrem Marc Canyigueral restava importància al fet que marqués nou gols, i explicava que "sempre mirem els gols, però no cal oblidar que estem fent una gran tasca en defensa. La setmana passada ja es va veure a Vigo, però ahir (dissabte) contra el Chapela encara es va veure més. S'ha fet un treball impressionant en defensa, i hem de seguir així".

Precisament sobre Marc Canyigueral, el tècnic Pau Campos, recordava abans de començar la presentació que "en Marc (Canyigueral) ja porta dos partits, i tota la temporada passada agafant responsabilitats. És un gran llançador i cada vegada juga més per a l'equip". L'entrenador de La Bisbal d'Empordà també tenia paraules d'elogi per Jordi González. "Tots el coneixem, és un referent per nosaltres, i es pot alternar molt bé a la porteria amb en Joan Comas". Campos també va voler destacar "la feina fosca que va fer en Joan Vilanvoa al centre, perquè no és la seva posició natural, però per la lesió de l'Esteve Ferrer si va haver d'adaptar ràpidament".

La presentació va acabar amb la disputa de mini partits, amb una sardana al centre de la pista i amb un dinar popular al Pavelló Torrentó que va reunir més de 300 persones.