El Banyoles va cedir el primer empat de la temporada en un partit en què va haver d'anar arrossegat pel camp, ja que el conjunt visitant es va trobar ben aviat amb el 0-1, al transformar un penal comès per Banal i que va encertar a marcar Vila (minut 6). Els banyolins, doncs, van haver de remar en contra des de l'inici, mentre que el Granollers plantejava molta lluita durant tot el partit intentant, a més de mantenir el resultat, ampliar-lo i sentenciar el parti. Amb tot, el marcador no es va moure més fins a complir-se la primera part del partit.

La represa va començar amb la mateixa tònica, amb un Banyoles intentant acostar-se a la porteria visitant, però davant seu un Granollers molt ben posicionat que evitava qualsevol intent de cara a gol. Amb tot, el Granollers es va trobar amb inferioritat numèrica al minut 56 i va recular les línies per aconseguir defensar el 0-1 en el marcador. El Banyoles, però, amb el seu atac desesperat per poder aconseguir l'empat, va aconseguir que el col·legiat xiulés un penal comès per Duran sobre Coro, que el mateix jugador va encarregar-se de transformar (minut 70).

El Banyoles va intentar capgirar el marcador, amb atacs constants, però sense gens d'encert de cara a porteria, que els va condemnar a deixar escapar els primers punts d'aquesta temporada i renunciar al colideratge.