Des del novembre del 2011, la ciutat de figueres compta amb una instal·lació única a la comarca, el Club Pàdel Indoor Figueres. En aquests dos anys, sota la direcció de TPball, el club s’ha convertit en una referència a la ciutat i en el món del pàdel gironí, tant a nivell d’instal·lacions -hi ha vuit pistes de pàdel indoor, botiga especialitzada, vestuaris i bar, entre altres- com en qualitat dels seus serveis -escola de pàdel per a nens, classes particulars i en grup, organització de partits o campionats.

Seguint aquesta línia de buscar l’excel·lència i ser una referència, el club Pàdel Indoor Figueres ha organitzat un esdeveniment únic i mai vist a Catalunya: una exhibició entre els quatre millors jugadors de pàdel del món. El pròxim dissabte dia 21 de setembre podrem gaudir a la ciutat del millor partit de pàdel del món. Fernando Belasteguin i Juan Martín Diaz, parella número 1 del món des de 2002, jugarà contra Pablo Lima i Juani Mieres, parella número 2 del món. Aquests quatre jugadors han disputat set finals de les deu realitzades del Circuit mundial de pàdel d’aquest any.

La programació

Des de les onze del matí i fins a les dues de la tarda, hi haurà diferents activitats amb la presència dels jugadors Pro Am, amb els col·laboradors, fotos i firmes dels jugadors, promocions de les marques esportives i, finalment, disputaran un partit immillorable. “És un acte mai fet a Catalunya, i una oportunitat per a tots els figuerencs i figuerenques de gaudir del millor pàdel del món”, afirma Sergi Curto, codirector del Pàdel Indoor Figueres.

“Des del Pàdel Indoor Figueres, volem convidar a tots els amants del pàdel de la comarca i de la província a passar el matí al nostre club, i poder gaudir plegats d’un dia inoblidable. Recordem que és una activitat oberta a tothom i gratuïta”, engresca Albert Faxedas, codirector del Pàdel Indoor Figueres.

Aquest esdeveniment donarà el tret de sortida a la nova temporada 2013-14 del club figuerenc. “Aprofitem per agrair als nostres col·laboradors, espònsors i administracions, com la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, ja que, sense la seva ajuda, no hauria estat possible organitzar un esdeveniment d’aquest nivell”, apunta Sergi Curto.