El corredor argentí, Emilio Ibarra (CKT Novatec CCN), es va adjudicar ahir la 59a Cursa Trofeu de les Festes del Tura d'Olot organitzada pel Club Ciclista Olot amb la participació d'uns 100 corredors que van haver de recórrer un total de 110 quilòmetres.

A partir dels seixanta quilòmetres es va trencar el grup i es va escapar un grup de nou ciclistes de

la resta, i en el tram de Mieres-Santa Pau, Ibarra es va poder escapar i finalment creuar la línia de meta com a vencedor de la prova. En segona posició es va classificar el corredor Jordi Clermont (sub 23), mentre Genís Soriano va completar el podi.

El millor equip va ser el Controlpack. Els campions gironins en les diferents categories van ser: Mauricio Muller (Bicis Esteve) en la categoria elit, mentre en la categoria sub-23, el millor classificat va ser Jordi Clermont (Xarxa Farma-Promontjuic). Per part seva, Daniel González (Munt Bikes-Nutrisport) va ser el primer de la categoria Master 30, mentre el millor sènior de l'edició d'enguay va ser Alejandro Galvez (Galvesport).