Empat just el que s'ha vist aquestar tarda a Montilivi, tot i que ha acabat tenint gust amarg per a un Girona que a la segona part havia aconseguit capgirar el 0-1 de Natalio al límit del descans. Després d'una primera part molt espesa, i amb la derrota momentànea al marcador, els de Ricardo Rodríguez s'han espavilat a la represa. D'aquesta manera ha arribat l'empat, gràcies a un golàs de falta directa de Timor, i el 2-1, de Gerard Bordas, en els millors minuts dels blanc-i-vermells. En el tram final els visitants s'han estirat per intentar salvar com a mínim un punt i ho han aconseguit al minut 88 amb un cop de cap de Sergi Enrich que ha agafat la defensa per sorpresa. El Numància, fins i tot, hauria pogut fer el 2-3 en l'afegit, per la qual cosa al final l'afició ha acabat donant per bona la igualada. El Girona suma 7 punts de 9 i diumenge que ve (18.00) visita Jaén.