Cada partit és un món. Tots són diferents i mai n'hi ha cap d'igual. Amb més brillantor o menys la realitat diu que l'Alabès i l'Eibar ja han passat per l'adreçador i que el Girona és líder amb 6 punts en dues jornades. El registre és immillorable i aquesta tarda els de Ricardo Rodríguez tenen l'oportunitat davant el Numància d'enllaçar la tercera victòria consecutiva i, de passada, signar el millor començament de temporada des del retorn a Segona A l'any 2008. No serà fàcil perquè els sorians són un senyor equip, que també ha començat amb força la campanya (4 punts de 6). Tot i això, per moral i sensacions no quedarà, ja que els jugadors blanc-i-vermells lideren la classificació i des de fora algú ja els assenyala com a candidats a tot.

En aquest sentit, Ricardo Rodríguez té una espina clavada que es vol treure aquesta tarda. I és que el tècnic està tip de sentir que el ?Girona ha guanyat dos equips acabats de pujar i que ha fet tres gols de ?penal. "No vull treure mèrits al 6 de 6, però sí que si guanyem ens ?podrem treure de sobre això dels ?penals i dels equips ascendits", diu Rodríguez. El preparador gironí, en la mateixa línia, anhela una ?victòria per tal que "la gent pugui veure que també podem fer coses maques". El Girona té les baixes ?segures de Moisés Hurtado, Jandro Castro i Chus Herrero mentre que el ?Numància recupera Palanca i ha vist com Juanma es recuperava a temps dels seus problemes físics.

Pocs retocs hauria de plantejar Rodríguez aquesta tarda a l'onze titular tot i que el fet que dijous fes part de l'entrenament i ahir tot a porta tancada pot indicar que en porta alguna de cap. El Numància, amb l'arribada d'Anquela, ha passat a ser un equip més alegre i amb gust per la pilota tot i que no renuncia a la fortalesa física ni a explotar al màxim la pilota aturada. En aquest sentit, homes com Jofre Mateu o Gerard Bordas podrien tenir l'oportunitat d'entrada en el lloc de Jonas Ramalho, la qual cosa faria que Juanlu Hens passés al lateral dret. El potencial físic dels sorians podria fer també que Ramalho passés a l'eix en ?detriment de Mas. Sigui com sigui, Rodríguez té molt de respecte pels sorians. "A Lugo van concedir molt poc al rival i davant el Jaén els vaig veure molt forts. Tenen el millor llançador a pilota aturada de la categoria que és Julio Álvarez; per dins Natalio es desmarca molt bé mentre que per fora Vicente i Del Pino són corcons", detallava el tècnic sobre el rival.

Les dues victòries han fet que Rodríguez observi satisfet com el vestidor va "creixent". "M'agrada la maduresa de l'equip. No hi ha cap eufòria i la gent només pensa en el dia a dia. Estem focalitzats a derrotar el Numància", ?assegurava. Respecte al darrer partit a Eibar, Rodríguez va voler treure importància al fet que fossin tres gols de penal i va recordar que "m'hauria estimat més que no ens els haguessin xiulat, ja que haurien estat gol igual. Eren ocasions que vam generar i això és l'important". En aquest sentit, va destacar que al vestidor "no hi ha egos" ja que els tres penals els van xutar Felipe, Chando i Eloi Amagat.