El Girona va deixar escapar ahir els dos primers punts de la temporada. La manera en què va arribar l'empat definitiu del Numància va fer que Ricardo Rodríguez no aparegués a la sala de premsa de Montilivi amb un somriure. "El balanç final el podem considerar just però em fa molta ràbia no haver guanyat el partit quan, al minut 88, el teníem pràcticament guanyat", va dir l'asturià després de considerar que el partit d'ahir va tenir "una part per cada un. A la segona hem anat cap amunt i hem fet el més difícil, que era remuntar un resultat advers en aquesta categoria. Ha estat una llàstima no poder mantenir el resultat i aconseguir la victòria".

Si el cop de cap de Sergi Enrich no hagués instaurat l'empat a dos al marcador, el Girona hauria signat el seu millor inici a Segona A. Haguessin estat nou punts de nou. No obstant, Rodriguez en fa, de l'inici, "una lectura positiva". "Set punts de nou és un balanç positiu però volem més. Som ambiciosos i vull un equip guanyador. Sempre m'agrada guanyar i tinc molta ràbia perquè teníem una oportunitat d'or per guanyar el partit i tenir dos punts més, que al final és l'important".

En qüestions tàctiques, el tècnic del Girona va analitzar que "en atac no acabem de tenir la fluïdesa necessària amb tres homes a dins". Al mig del camp Richy, Matamala i Timor van formar un trivot però a la segona part, amb els canvis, es va passar al doble pivot amb el de Vilobí i l'ex de l'Osasuna. Al llarg de la setmana Rodríguez va estudiar canviar el trivot al mig del camp, però al final "em vaig decantar per les coses que estaven funcionant bé". "Però quan hem jugat amb doble pivot i Felipe Sanchón ha estat a la mitja punta, hem tingut més solvència, pilota i hem atacat més. No hem patit tant. Ja veurem què farem la setmana vinent però una de les lectures positives del partit és que en aquest aspecte hem estat bé".

"Ens ha faltat consistència"

Els dos gols del Numància van arribar ahir en moments clau: just a un minut pel descans i poc abans del final. En aquest sentit, l'amo de la banqueta gironina va comentar que a l'equip li va faltar "una mica més de consistència i intensitat. Vull un equip ambiciós, que vagi a per cada partit. Tenir dues victòries no és suficient". "És una llàstima que el partit s'escapi per un detall, que és el que marca els partits en aquesta categoria", va afegir.

Amb el resultat d'ahir, els blanc-i-vermells podrien perdre la condició de líder de Segona A. "Podríem seguir amb nou punts, líders i sense mirar altres resultats. Anem a Jaén -la propera setmana- i no és el mateix anar amb set punts que amb nou".

Als set minuts de la represa, Ricardo Rodríguez va moure fitxa. Bordas i Juanlu Hens van substituir Richy i Jofre. La remuntada es va produir amb els gols de Timor i Bordas i, segons l'asturià, el més "important és tenir un equip connectat" i la plantilla "tenia alternatives a la banqueta per donar un pas endavant a nivell ofensiu, teníem l'opció de Carmona, Bordas, Juanlu i Eloi, que ens pot donar una opció de tenir més pilota".

Respecte el rival, el tècnic va definir els homes d'Anquela com "un molt bon equip que juga molt bé i que té gent ràpida per fer desmarcades".