A simple cop d'ull el partit de la Segona Divisió anglesa entre el Blackpool i el Watford, no hauria de tenir cap mena d'interès a Girona, si no fos perquè amb el Blackpool hi juga el gironí Ángel Martínez, i en el Watford l'exdavanter del Girona, Javier Acuña.

Ambdós es coneixen bé, malgrat no haver coincidit mai en el mateix vestidor. El fet que Acuña jugués les dues darreres temporades a Montilivi amb José Martínez -germà del jugador del Blackpool- fa que Àngel Martínez visités l'estadi en diverses ocasions, sobretot durant la recta final de la passada temporada quan l'equip que aleshores dirigia Rubi lluitava per pujar a Primera Divisió.

Ahir, i després d'un estiu amb molts moviments, els dos jugadors van coincidir damunt del mateix terreny de joc. La victòria va ser per Ángel Martínez i el seu Blackpool, que amb un gol de Thomas Ince (81') en va fer prou per desfer-se per la mínima del Watford (1-0). Mentre Angel Martínez va sortir en l'onze titular, Javier Acuña es va haver de conformar jugant els darrers minuts del matx després de substituir Almen Abdi al minut 86.

Després d'haver-se disputat les cinc primeres jornades de Lliga, el Blackpool és líder amb 13 punts (4 victòries i 1 empat), mentre el Watford és setè a la taula classificatòria amb vuit punts i un balanç de dos triomfs, dos empats, i una derrota.