El corredor danès Michael Morkov, del Saxo Tinkoff, va guanyar la sisena etapa de la Vuelta disputada entre Guijuelo i Càceres, de 175 quilòmetres, que no va aportar canvis a la general: Vincenzo Nibali (Astana) continua líder, amb 3 segons d'avantatge sobre Chris Horner (Radioshack) i 8 respecte Nicolas Roche (Saxo Tinkoff).

Morkov va ser el més ràpid a l'esprint i va anotar la segona victòria per al seu equip amb un temps de 3h.54.15, per davant de l'argentí Maximiliano Richeze (Lampre) i del suís Fabian Cancellara (Radioshack)

L'etapa va estar marcada per una escapada en solitari protagonitzada per Tony Martin (Omega Pharma), doble campió mundial contrarellotge, qui va atacar de sortida i va ser neutralitzat a tan sols 20 metres de meta.

Martin va arribar a adquirir més de set minuts d'avantatge però les diferències van anar disminuint de mica en mica. No obstant això, a seixanta quilòmetres de meta, el pilot va afluixar el seu ritme i encara hi havia quatre minuts de marge per a l'alemany.

A falta de 20, el gran grup anava controlant l'avantatge, que ja només era d'un minut. Tony Martin no es rendia, però sorprenentment, la seva aventura va acabar ja als carrers de Càceres, a pocs metres de la meta. No va guanyar però va protagonitzar una etapa èpica per preparar el Mundial.