L'ascens de l'Olot a Segona B ha representat al club garrotxí 280 noves altes de socis en dos mesos, des que van iniciar una ambiciosa campanya de captació d'abonats en diversos indrets de la ciutat. "Avui estem molt i molt a prop del soci número 1.000 perquè en concret en tenim 995", va revelar el president Joan Agustí. L'empresari va explicar que "volem ser un club proper a la ciutat i a l'afició i per això necessitem un nombre de socis elevat" i va considerar que l'objectiu que s'han marcat per aquest any és arribar als 1.200. Seria, històricament, una xifra rècord, perquè les dades que ha recopilat la junta mostren que el moment en què més socis hi va haver al club van ser 1.152 l'any 1958. Tot i preveure'n 1.200 a l'hora de confeccionar el pressupost, el president no va amagar que al club els agradaria arribar als 1.400 i que amb aquest objectiu van fer la campanya de captació.

Joan Agustí va recordar que diumenge contra l'Espanyol B, en el primer partit de la història de l'equip a Segona B, Edu Vílchez "va acabar alineant 7 jugadors de la ciutat i de la comarca al camp. Això ho poden dir molt pocs clubs de la categoria, jo diria que poquíssims. Per tant, és un equip arrelat a la ciutat". El president també va subratllar l'acord amb La Caixa i amb altres negocis de la ciutat per oferir avantatges als socis.

El balanç de la campanya d'abonats es va fer durant la roda de premsa de presentació dels dos últims fitxatges, el davanter Arnal Llibert Conde i el porter Sergi López. La plantilla garrotxina, amb aquestes dues incorporacions es pot donar pràcticament per tancada, tot i que Dionís Cris, vicepresident esportiu, no va descartar "un moviment d'última hora que sigui viable en tots els sentits". El mercat esgota les últimes hores perquè dilluns que ve, 2 de setembre, a mitjanit, es tancarà el termini de fitxatges d'estiu.

Durant la presentació dels dos jugadors, Arnal va dir que "la competència és bona, ens hem de complementar i donar a la gent i al club el que esperen dels davanters que hi a la plantilla". L'exjugador del Girona, que ve d'una aventura de tres anys a Xipre, va mostrar-se content de tornar a casa i va dir que aportaria"experiència, gols i treball" a l'equip. Per la seva banda Sergi López també es va posar per primer cop la samarreta garrotxina. Va parlar de "la dura competència que hi ha a la porteria però creu que això "beneficia l'equip". L'Olot ha confeccionat una plantilla molt competitiva pel seu debut a Segona B i malgrat que l'aspiració principal és la permanència, a la Garrotxa no descarten ser l'equip revelació.