El pilot alemany Sebastian Vettel (Red Bull) ha guanyat el Gran Premi de Bèlgica i suma ja cinc victòries aquesta temporada. Al circuit de Spa-Francorchamps, s'ha imposat a l'asturià Fernando Alonso (Ferrari), segon, i al britànic Lewis Hamilton (Mercedes), tercer.

L'alemany ha completat els 44 girs del circuit belga amb un temps de 1:23:42.196, seguit per Alonso, que ha arribat 16,8 segons més tard, mentre que Hamilton ho ha fet 10 segons més tard que l'asturià.

Vettel s'ha situat líder pràcticament des de les primeres corbes, en superar a Hamilton, que partia amb la 'pole position' al traçat belga. El britànic s'ha passat de frenada i l'alemany no ha perdonat. El ritme del tricampió del món ha estat insuportable després per tots els seus rivals.

Alonso ha grimpat des de la cinquena posició de sortida fins a recuperar tres llocs durant la carrera, amb un ritme en el seu Ferrari superior al del Mercedes de Hamilton, que no ha demostrart durant la carrera la punta de velocitat que habitualment mostra en les voltes de classificació.

Amb la victòria d'avui, la segona de la seva carrera a Spa i la 31a de la seva carrera, l'alemany és més líder del Mundial de Fórmula 1, amb 197 punts, 46 per davant d'Alonso, que en té 151, mentre que Hamilton queda amb 139 , a dotze punts del pilot espanyol de Ferrari.