Gerardo Martino va comparèixer ahir en roda de premsa compartint la visió que molta gent tenia un cop finalitzat el partit: que el Barça havia anat "de més a menys". "Hem tingut un bon primer temps, amb una circulació precisa, dinàmica, aprofundint bé pels costats, però sense crear gaires ocasions". Aquesta va ser l'anàlisi més ràpida que va extreure el tècnic argentí minuts després que Mateu Lahoz decretés el final del partit. Per al Tata, els seus homes havien tingut "el control" fins al minut "20 o 25 del segon temps". Va ser en aquests darrer període quan "el Màlaga ha creat ocasions, enviant una pilota al pal i una altra en què Valdés ha salvat". Va lamentar que "hauríem d'haver estat més fins en la definició" abans d'afegir que "hem de tancar els partits".

Preguntat per l'exigència física d'aquest començament de Lliga, va afirmar que "hem tingut tres partits en set dies", però que tot i això els resultats havien estat "positius". "El rendiment contra el Llevant va ser excel·lent i en els altres dos hem patit". Una circumstància que "ens ajudarà a fer-nos forts, sobretot guanyant en camps difícils". Per acabar va alabar que Neymar protestés les nombroses faltes sofertes i que seguís jugant.

Pel que fa al seu homòleg, Bernd Schuster, va confessar que l'àrbitre havia estat "bé, sense influir ni en el resultat ni en el joc". Pel que fa al Barça, el tècnic del Màlaga va destacar-ne "la pressió", la característica "que més es nota que han recuperat respecte a l'any passat".