En la roda de premsa d'ahir a Barcelona, el tècnic del Barça, Gerardo Tata Martino, no només va parlar de Leo Messi i de la prèvia contra el partit del Màlaga. Si bé és cert que la majoria de preguntes, i les seves corresponents respostes, van girar al voltant de la lesió de l'astre argentí, Martino també va tenir temps per entrar a valorar l'imminent fitxatge del gal·lès Gareth Bale pel Reial Madrid. L'entrenador del primer equip blaugrana no es va mossegar la llengua a l'hora d'expressar la seva opinió sobre el preu desorbitat en què podria acabar-se tancant la negociació (uns 99 milions d'euros). Abans de criticar el preu del fitxatge, però va voler deixar clar que "Bale és un molt bon jugador", i va afegir que "de quina forma resoldran la seva presència dins l'equip és una cosa seva".

Respecte als "números de l'operació" perquè Bale vesteixi la temporada que ve la samarreta del Madrid, el Tata va confessar que "em semblen gairebé una falta de respecte per al món en general". I és que el fitxatge, que està a punt d'arribar a bon port, rondaria al voltant dels 99 milions. D'aquesta manera es convertiria en el traspàs més car de la història del futbol, per sobre el de Cristiano Ronaldo l'estiu del 2009, que va xifrar-se en 96 milions d'euros.

El Màlaga, perillós a la contra

El tècnic del Barça va passar a valorar el rival d'aquesta tarda. Per a Martino, el Màlaga és "un equip prolífic defensivament, que cada vegada que pot surt a la contra". A més, va destacar "un jugador important a dalt com és Roque Santa Cruz", l'home gol del conjunt andalús. Per il·lustrar totes les seves observacions va recórrer a la visita dels malaguenys a Mestalla la setmana passada, per recordar que tot i que van perdre per la mínima, el Màlaga "tenia el partit molt controlat".

Tot i ser tot just la segona jornada de la temporada, el Tata va afegir que "la Lliga anterior es va acabar resolent amb el que va passar en els quatre primers mesos". Per aquest motiu va valorar que "cal començar de nou el campionat el més forts possible: No podem distreure'ns ni una mica". Els elogis després del 7-0 amb el Llevant són "desmesurats" i per això no abaixarà la guardia.