El defensa del Barcelona Dani Alves, va restar importància a l'estat físic del seu company Leo Messi, que al Vicente Calderón va haver de retirar-se al descans amb molèsties en el quàdriceps a causa d'una contusió, i va apuntat que, "a vegades, els Ferrari han de passar pel taller per posar-se bé".

Alves va recordar que "les lesions són normals en futbol" i no creu que calgui preocupar-se per Messi, que va acabar la temporada amb molèsties musculars i que ha començat aquesta de forma similar. "No es va sentir còmode en el partit i, intel·ligentment, abans que succeís alguna cosa més greu, va decidir no seguir. Ara, l'estan recuperant i Leo estarà aviat de tornada", va manifestat el lateral brasiler, qui no va amagar que l'equip el trobarà a faltar a Màlaga, "perquè si tens el millor del món és impossible no dependre d'ell".

Sense el més que probable concurs de l'astre argentí a La Rosaleda, el brasiler Neymar da Silva per fi podria ser titular. Alves veu el seu compatriota "feliç i molt integrat en el grup" i també "preparat per jugar, des que va arribar al Barcelona", ja sigui de titular o de suplent. Ara bé, va matisar que "com més minuts tingui, més decisiu serà".

Sobre l'objectiu de la temporada, Alves va recordar que el vestidor vol aspirar de nou a tots els títols: "Volem recuperar el que fèiem abans: córrer més que ells, prémer més que ells, pressionar. L'entrenador ens pressiona molt, però no ens demana coses diferents de les que ja fèiem", va explicar respecte això.