El trofeu de la Mediterranean Masters Week serà una obra dissenyada ad hoc per l'artista Antonio Sánchez Santiago. El GEN ha cregut que una cita esportiva amb la projecció internacional que persegueix la Mediterranean Masters Week havia de tenir un trofeu que "estigués a l´alçada i pogués esdevenir un element emblemàtic de la competició", segons han explicata través d'un comunicat. Sanchez Santiago és fill de Roses, i un artista polifacètic i internacionalment reconegut.

Però a més, Sánchez Santiago és un enamorat de la Mediterrània, font i escenari de les seves dues grans passions, l'art - la seva professió - i la navegació - la seva gran afició. Sánchez Santiago practica el windsurf des dels catorze anys, i ha estat diverses vegades campió de Catalunya i d'Espanya en diferents categories.

A la Mediterrània, l'artista de Roses pot descobrir i immortalitzar els múltiples efectes del vent sobre la sorra, el mar, les roques i la seva vegetació característica que li serveixen d'inspiració. Artista amant d'ocres, sienes i blaus, que barrejats amb elements naturals entre altres, crea unes obres úniques plenes de vida, capaços de fer sentir i percebre tot un món de sensacions i sentiments a través d'elles.

Sánchez Santiago, que està treballant de ple en aquest projecte, vol que el Trofeu sigui una escultura de considerables dimensions que d´alguna manera plasmi el vent i les onades en metall.