Més de 300 persones van omplir ahir al vespre el pavelló per viure el trepidant inici dels actes de celebració del 25è aniversari del CE Palamós. L'ocasió s'ho mereixia perquè l'equip local va tenir l'oportunitat de jugar contra un rival de la màxima categoria universitària dels Estats Units, els FIU Panthers, aprofitant que estan fent una estada a Barcelona. El resultat era el de menys i com era d'esperar es va imposar la lògica amb una contunduent victòria visitant per 48-101. "Ha sigut una gran festa del bàsquet que és que nosaltres volíem. S'ha vist espectacle i hem engrescat els aficionats que han vingut al pavelló", explicava Joan López, president del Palamós, després del partit.

Els FIU Panthers (Florida International University) estan formats per joves de 19 a 24 anys i prenen part a la prestigiosa NCAA. Van finalitzar la darrera temporada de la lliga amb 23 victòries, en la posició 14 d'un total de 25.

El Club Esportiu Palamós de Bàsquet es va fundar el 22 d'abril de 1988, donant continuïtat a la secció d'aquest esport que es va crear anteriorment a l'escola la Salle Palamós. L'objectiu de l'entitat és el perfeccionament dels joves esportistes de bàsquet locals. El club compta actualment amb un total de vuit equips integrats per una vuitantena de joves d'edats entre els 7 i els 35 anys. L'equip sènior juga a Primera Catalana.