El Girona es va emportar la victòria ahir de Terrassa en un partit amistós pactat en el seu moment com a compensació pel traspàs de Dani Erencia el 2011 (ara a l'Sporting B) i que encara es repetirà la propera temporada. Va decidir un gol del jugador del filial Gerard Muñoz als 26 minuts després de rebre una passada llarga, guanyar l'esquena a dos defenses i connectar una gran vaselina que va superar el porter Ortega.

Va ser un típic partit amistós, amb moltes proves, i farcit de canvis sobretot a la segona part. El Girona s'hi va presentar amb una barreja de futbolistes del primer equip i del filial, en un onze inicial on va debutar el porter Palatsí i on també hi eren Carles Mas i Migue, titulars divendres passat contra l'Alabès en el primer partit de lliga. També va sortir d'inici David Juncà, en plena polèmica ?con?tractual amb el club. El tècnic Ricardo Rodríguez va reservar diversos homes com Becerra, Matamala, David Garcia, Juanlu Hens i Felipe amb vistes al duel de dissabte al camp de l'Eibar.

La primera part va ser més distreta que la represa, marcada per l'allau de canvis en un i altre equip. A banda del gol de Gerard Muñoz pel Girona va destacar Palatsí, amb algunes aturades de mèrit. A la segona meitat Ricardo va donar entrada a homes com Bordas, Jofre, Pau Bonmatí, Timor, Richy i Chando en els llocs d'Eloi, Serramitja, Muñoz, Ramalho, Pons i Gumbau.