La falta de gol del Girona és, probablement, el gran maldecap del cos tècnic, la direcció esportiva i també de l'afició, que veu com només queden deu dies perquè tanqui el mercat de fitxatges i la de Chando ha estat l'única incorporació a la punta d'atac per suplir les baixes de Benja, Acuña i Ion Vélez. Malgrat doblegar l'Alabès divendres passat a Montilivi (1-0), l'escassetat per veure porteria durant la pretemporada ha deixat al descobert les mancances de l'equip al davant. Però més enllà de la diana de Felipe, un altre aspecte que va caracteritzar la victòria dels blanc-i-vermells contra els vitorians va ser la solidesa defensiva.

"Tinguis o no tinguis gol, en aquesta categoria és fonamental mantenir la porteria a zero i ser sòlid al darrere", comentava ahir el mateix Felipe després de l'entrenament matinal a l'estadi. "L'equip va estar molt fort defensivament davant l'Alabès", va valorar, en vistes del proper partit de lliga al camp d'un altre recent ascendit, l'Eibar: "Els caracteritza el joc directe i serà un partit defensivament molt ?exigent en un camp complicat", va valorar el menut davanter que, com el seu com?pany Juanlu Hens, creu que l'equip basc "ens farà patir molt en el tema defensiu, en un camp més petit on tiraran pilotes a dalt per intentar pentinar-les".

En el primer partit d'aquesta temporada, Juanlu va sortir de lateral dret per la lesió d'Iván López. Al cordobès ja se l'ha vist en aquesta demarcació en altres ocasions. Tot i això, creu que amb l'arribada de Ramalho, i quan López es recuperi, tornarà a ocupar la seva posició natural, la "d'extrem o interior dret". Malgrat haver-li dit al tècnic que "si em necessita de lateral compti amb mi", Juanlu opina que el d'Eibar serà un partit en què aquesta posició l'haurien d'ocupar "futbolistes més defensius i més adaptats al lateral".